Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016


Σειρά συνεντεύξεων σε κυπριακά και ξένα οικονομικά ΜΜΕ από τον ΓΔ του Συνδέσμου Τραπεζών

Ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Τραπεζών, Μιχάλης Καμμάς, παραχώρησε συνεντεύξεις σε δύο περιοδικά και μία ιστοσελίδα. Ειδικότερα, αναφέρεται ότι ο κ. Καμμάς μίλησε στον δημοσιογράφο Neil King, του περιοδικού Gulf Business Magazine με έδρα το Ντουμπάι, για την εικόνα και την πορεία της Κύπρου μετά το Μνημόνιο, τις προοπτικές για ξένες επενδύσεις που έχει η χώρα αλλά και για τις εξελίξεις σε σχέση με τα ενεργειακά θέματα. 
Παράλληλα, ο κ. Καμμάς παραχώρησε συνέντευξη στο μηνιαίο περιοδικό του εκδοτικού οίκου ΔΙΑΣ, Capital Today, μέσω της οποίας αναφέρθηκε στα δεδομένα, τις προκλήσεις αλλά και τις προοπτικές του τραπεζικού κλάδου στην Κύπρο.

 Συνέντευξη παραχωρήθηκε και στο ειδησεογραφικό portal, οικονομικού και επιχειρηματικού περιεχομένου InBusinessNews. Η συνέντευξη εντάχθηκε στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας εκπομπής «3 Λεπτά», στην οποία ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών της Κύπρου αναλύουν τις βασικές παραμέτρους της επαγγελματικής καθημερινότητάς τους, μιλούν για τις στόχους και τα πλάνα τους, καθώς για έννοιες όπως η επιτυχία, η αποτυχία και το work-life balance.

Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Καμμά στα "3 Λεπτά" του InBusinessNews:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου