Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Προωθώντας το πρόγραμμα «Ξοδεύοντας Έξυπνα» στα κυπριακά ΜΜΕ 

Επικοινωνιακή εκστρατεία προώθησης της σημασίας, των στόχων και των αποτελεσμάτων του προγράμματος χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης σε Δημοτικά Σχολεία, εφάρμοσε ο Σύνδεσμος Τραπεζών, κατά τις τελευταίες εβδομάδες του Μαρτίου του 2017.

Ραδιοφωνικές τηλεοπτικές και συνεντεύξεις σε εφημερίδες αποτέλεσαν τις κύριες επικοινωνιακές δράσεις, ενώ Δελτίο Τύπου και ειδικές αναφορές δημοσιεύθηκαν σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ.

Ιδιαίτερης αναφοράς και ευχαριστίες εκφράζονται για αντίστοιχα ΜΜΕ αναφορικά με τη φιλοξενία τους. Ειδικότερα ευχαριστίες εκφράζονται στο ραδιόφωνο του ΠΟΛΙΤΗ, την εφημερίδα Φιλελεύθερος και το ΡΙΚ. Ειδικότερα αναφέρεται ότι το ραδιόφωνο του ΠΟΛΙΤΗ φιλοξένησε την κ. Βάσω Μιχαηλίδου, Ανώτερη Λειτουργό του Συνδέσμου, η οποία συμμετείχε ως εκπαιδεύτρια στο πρόγραμμα «Ξοδεύοντας Έξυπνα» και μίλησε τόσο για τον θεσμό όσο και για τις εμπειρίες από τις σχολικές αίθουσες. Παράλληλα, σε κυριακάτικο αφιέρωμα του Φιλελεύθερου φιλοξενήθηκαν δηλώσεις της κ. Μαρίας Ιωάννου, Ανώτερης Λειτουργού του Συνδέσμου, τόσο για την αξία του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού όσο και για τις δράσεις -στο εν λόγω πεδίο- από πλευράς Συνδέσμου. Επίσης, η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Junior Achievement, Ελοΐζα Σαββίδου και ο Λειτουργός Επικοινωνίας του Συνδέσμου, κ. Αντρέας Κωστουρής, φιλοξενήθηκαν στη μεσημβρινή εκπομπή: «Από Μέρα σε Μέρα» του ΡΙΚ.

Η ανταπόκριση των λειτουργών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κύπρου, κατά το 2017 ήταν ιδιαίτερα θερμή σε σχέση με το θέμα της χρηματοοικονομικής ενημέρωσης, αφού και οι ίδιοι συμφωνούν ότι το θέμα αποτελεί σημαντικό κλειδί στην ανάπτυξη και την αποφυγή δυσμενών καταστάσεων όπως συνέβη στο παρελθόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου