Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Συνάντηση με εκπροσώπους του Junior Achievement για αξιολόγηση του προγράμματος «Ξοδεύοντας Έξυπνα» και συντονισμό για το μέλλον

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Συνδέσμου και του Οργανισμού Junior Achievement (JA-Cy), αναφορικά με το πρόγραμμα «Ξοδεύοντας Έξυπνα» το οποίο εφαρμόστηκε σε οκτώ Δημοτικά Σχολεία της Κύπρου, από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2017. Το πρόγραμμα καλύπτει 20 τμήματα της Στ’ τάξης και συνολικά γύρω στους 500 μαθητές.

Η επιλογή των σχολείων που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα έγινε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Τόσο η Διευθύνουσα Σύμβουλος όσο και η Υπεύθυνη Προγραμμάτων του JA-Cy, κ. Ελοΐζα Σαββίδου και κ. Έλενα Μιχαήλ αντίστοιχα, τόνισαν ότι η επιτυχία του προγράμματος στηρίζεται στη συμβολή των εθελοντών εκπαιδευτών, που προέρχονται κυρίως από το προσωπικό των Τραπεζών μελών του Συνδέσμου.

Πέραν του συντονισμού για τις προωθητικές ενέργειες σε ΜΜΕ της Κύπρου που πραγματοποιήθηκαν περί τα τέλη Μαρτίου, ανταλλάχθηκαν -επίσης- απόψεις αναφορικά με τη συνεργασία μεταξύ του Συνδέσμου και του JA-Cy και τρόπους περαιτέρω ανάπτυξής της.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου έλαβαν μέρος στη συνάντηση εκτός από το Γενικό Διευθυντή κ. Μιχάλη Καμμά, οι Ανώτεροι Λειτουργοί κ. Βάσω Μιχαηλίδου και κ. Μαρία Ιωάννου, ως επίσης και ο Λειτουργός Επικοινωνίας κ. Ανδρέας Κωστουρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου