Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου συναντήθηκαν με τον Προέδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρη Συλλούρη είχαν συνάντηση στελέχη του Συνδέσμου Τραπεζών. Ειδικότερα, αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος, κ. Γιάννης Μάτσης, ο ένας εκ των αντιπροέδρων, κ. Χρήστος Χριστοδούλου και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Μιχάλης Καμμάς ήταν παρόντες στη συνάντηση με τον κ. Συλλούρη.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της συζήτησης τέθηκαν σημαντικά θέματα, που αφορούν τόσο υπό συζήτηση νομοθετήματα όσο και διαδικασίες που ακολουθούνται στη Βουλή σε σχέση με τη διαμόρφωση απόψεων για το εκάστοτε θέμα.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Βουλής επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τρέχοντα θέματα και ζήτησε περαιτέρω λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα για το θέμα της τιτλοποίησης δανείων. Παράλληλα, ο κ. Συλλούρης ενημέρωσε ότι προχωρεί σε αρκετές αλλαγές σε επίπεδο διαδικασιών της Βουλής, προκειμένου ο διάλογος μεταξύ βουλευτών και φορέων, όπως του Συνδέσμου Τραπεζών, να πραγματοποιείται τόσο πιο προγραμματισμένα όσο και πιο συντονισμένα.

Σημειώνεται παράλληλα, ότι τα στελέχη του Συνδέσμου συμφώνησαν με τον Πρόεδρο της Βουλής ότι ο τακτικός και συντονισμένος διάλογος θα ωφελήσει όλες τις πλευρές και κυρίως την κυπριακή οικονομία στο σύνολό της, εκφράζοντας κοινή πεποίθηση για θεσμοθέτηση συναντήσεων και ανταλλαγή θέσεων και απόψεων επί σημαντικών θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου